?

2018-02-08Новини за Берлинале 2018


Новини за Берлинале 2018

С наближаването на Берлинале 2018 събрахме за вас цялата дейност, свързана с Творческата Европа, на едно място, за да можете да по-лесно да планирате фестивалния си маршрут. Ключовите събития включват European Film Forum and Creative Europe Showcase,  което е достъпно за всички. По време на събитието във фокус ще бъде темата за бъдещето на Творческа Европа. На самото откриване ще говори еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел. Във връзка с това Комисията наскоро започна обществено обсъждане за бъдещето на програмата.

 

Също така ще се проведат инфо сесии по две възможности за финансиране от Творческа Европа МЕДИА: Онлайн разпространение и подкрепа за Тренинг

 

Подкрепената от МЕДИА инициатива Berlinale Talents ще събере 250 филмови дейци от 81 страни, както и силна презентация от страна на European Shooting Stars.

МЕДИА ще има и силно присъствие във фестивалната програма със 17 подкрепени залгавия.

 

Осъществяване на връзка с Бюро МЕДИА България по време на фестивала – заедно с други бюра от Творческа Европа ще сме на МЕДИА щанда по време на EFM. Можете да дойдете и да зададете вашите въпроси, както към Камен Балкански, така и към всички представители от бюрата на програмата.


Stigma Design Studio